O privire de ansamblu

Wolters Kluwer oferă profesioniștilor din domeniul juridic, financiar-fiscal și al sănătăţii posibilitatea de a deveni mai eficienți și mai competitivi. Venim în sprijinul dumneavoastră cu informații, produse software și servicii, menite să vă ofere cunoaştere, unelte inteligente de lucru și îndrumare în activitatea de zi cu zi.

Creăm valoare prin combinarea informației, expertizei și tehnologiei în soluțiile oferite profesioniştilor pentru îmbunătățirea calităţii muncii lor. Profesioniștii vin către noi ori de câte ori au nevoie de informație certificată și completă în activitatea lor.

Cei peste 175 de ani de istorie a companiei Wolters Kluwer acoperă multe regiuni geografice și arii de expertiză. Cifra de afaceri globală încorporează venituri din America de Nord (55%), Europa (37%) și țările emergente (8%).

 

Venituri

 € 4,3 miliarde (2016)

Angajați

19.000 în toată lumea

Piețe

Juridic, Afaceri, Fiscalitate, Contabilitate, Financiar, Audit, Risc, Compliance și Sănătate

Prezență globală

peste 40 de țări din Europa, America de Nord, Asia Pacific și America Latină

Sediu social

Alphen aa​n den Rijn, Țările de Jos. Listat la bursa din Amsterdam

Astăzi, grupul consolidează la nivel mondial unele dintre cele mai reputate şi mai apreciatebrand-uri de produse editoriale, servicii şi soluţii software pentru piaţa specialiştilor (LamyAspen PublisherCarl Heymanns VerlagLuchterhandCEDAMUTETIPSOA etc.).