Webinar

Webinariile Wolters Kluwer, bogate în conținut de  calitate și informație aplicată, vă ajută să rămâneţi conectaţi la cele mai importante tematici  și dezbateri din mediul juridic și economic. Beneficiaţi de webinariile Wolters Kluwer – o alternativă excelentă pentru platformele de training și informare – și de oportunitatea de a învăța ușor în momentele cele mai potrivite pentru dumneavoastră!

Această secţiune cuprinde interviuri, discuţii cu experţi, practicieni şi reprezentanţi ai mediului universitar despre cele mai actuale dezbateri juridice și economice!


 

SEMINAR DE FISCALITATE - Să înțelegem modificările fiscale

Învaţă de la specialişti!

Două companii recunoscute la nivel global, oferă practicienilor din România cele mai  avizate informaţii fiscale!

BDO România şi Wolters Kluwer România pun la dispoziţia celor interesaţi înregistrarea seminarului de fiscalitate, organizat joi, 11 aprilie 2013, la sediul BDO România.

Mai multe detalii și înregistrarea seminarului aici >>

 

Interviuri

• Gheorghe Piperea: „Mai avem până să ajungem la situaţia în care astfel de procese colective, astfel de procese class action să fie admise în România.”

Interviu realizat de Mihaela Mocanu
pentru Revista Română de Drept al Afacerilor, numărul 7.

Vizionați înregistrarea completă a interviului aici >>

• Flavius Baias: „Noul Cod civil nu trebuie modificat, cel puţin pentru o perioadă de trei, patru, poate chiar cinci ani, pentru că este esenţial să vedem (…) cum va fi aplicat el în practică.”

Interviu realizat de Mihaela Mocanu
pentru Revista Română de Drept al Afacerilor numărul 8.

Vizionați înregistrarea completa a interviului aici >>

• Liviu Pop: „Nu m-am simţit constrâns pentru că eu n-am abuzat de ideologia partidului, nu am fost dintre aceia care au căutat întotdeauna să argumenteze soluţiile în drept pe comandamentele politice ale vremii.”

Interviu realizat de Mihaela Mocanu
pentru Revista Română de Drept al Afacerilor numărul 9.

 

Webinarii

Judecătorul Cristi Danileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a răspuns, joi 14 iunie 2012, timp de o oră, întrebărilor adresate de viitorii candidaţi cu privire la probele de  concurs, la desfăşurarea concursului de admitere şi la numirea ca magistrat.

Vizionați înregistrarea completa a interviului aici >>

Cartea judecătorului Danileţ, Ghidul practic şi legislativ privind Admiterea la INM şi în magistratură în 2012, editată de Wolters Kluwer România, oferă răspunsuri la peste 200 de întrebări despre concursul de admitere, adresate de-a lungul timpului, membrilor CSM.