Aplicații

Gama de aplicaţii Wolters Kluwer România vă ajută să fiţi informaţi oriunde vă aflaţi!  


Plug-in WordPress Monitorul Oficial

Vrei să publici zilnic pe blogul tău textul legilor/actelor normative din Monitorul Oficial?

Wolters Kluwer România îți pune la dispoziție gratuit un plug-in WordPress care preia pe blogul tău în mod automat textul actelor publicate în Monitorul Oficial (partea I) așa cum sunt publicate de iDrept.ro.

Scrie-ne la idreptgratuit@wkro.ro pentru detaliile despre instalare. Apasă pe link să vezi cum ar putea să arate o astfel de secțiune în blogul tău, dacă îl publici pe o platformă WordPress! Și dă mai departe acest mesaj prietenilor tăi bloggeri interesați de dreptul inteligent!

Monitorul Oficial>>

 Click pe titlul legii >>

 


Aplicatia Noul cod civil: Despre bunuriAplicaţie mobilă Noul Cod civil: Despre bunuri

Acum aveţi acces gratuit la Noul Cod civil: Despre bunuri direct de pe telefonul dumneavoastră mobil!

Wolters Kluwer România vă oferă gratuit o aplicaţie pentru mobil, prin care puteţi vizualiza Cartea a III-a din Noul Cod civil, Despre Bunuri, în propriul telefon.

Aplicaţia poate fi descărcată din PlayStore, dacă aveţi o conexiune la internet şi dacă utilizaţi un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android.

Formatul este simplu şi plăcut, permite urmărirea titlurilor, capitolelor şi secţiunilor, precum şi navigarea facilă între acestea. În plus, aplicaţia conţine o secţiune separată, care vă ţine la curent cu noutăţile despre produsele, evenimentele şi campaniile organizate de Wolters Kluwer România.

Aveţi la dispoziţie legea, în articole complete, printr-o simplă accesare a aplicaţiei, oriunde şi oricând aveţi nevoie de ea.

Cum puteți accesa aplicaţia Wolters Kluwer?
Pasul1. Căutaţi aplicaţia în Google Play.
Pasul2. Instalaţi aplicaţia.
Pasul3. Deschideţi aplicaţia.
Pasul4. Navigaţi şi vizualizaţi textul legislativ!

Wolters Kluwer România are în vedere extinderea conţinutului aplicaţiei, pentru a vă pune la dispoziţie şi mai multe informaţii utile. 

Aplicația poate fi descărcată aici: Despre bunuri