Testimoniale

 

Dacă ar fi să dau un nume pentru Sintact, având în vedere calitatea produsului, i-aş spune nu „Sintact 4.0”, ci „Sintact 10 cu felicitări”. Sintact este mai mult decât un software pentru căutat legi. Este un suport electronic complex, cu integrare de legi, doctrină şi jurisprudenţă. Noi îl utilizăm în mod curent.

Dr. Andrei SĂVESCU
Coordonator conţinut JURIDICE.ro


Am constatat eficienţa folosirii programului de legislaţie Sintact în contextul evoluţiei spectaculoase a sistemului de legiferări. Dincolo de eficienţa utilizării tuturor legilor, ordonanţelor de urgenţă, ordonanţelor, hotărârilor şi a altor acte normative actualizate cu toate modificările şi completările, acest program permite şi copierea formei actualizate a unui act normativ, fapt ce ne facilitează activitatea.

Nicoleta GRECU
Comisia Juridică şi de Imunităţi, Parlamentul României, Camera Deputaţilor


Am descoperit în Wolters Kluwer un partener de încredere în construirea, menţinerea şi dezvoltarea unor relaţii de durată. Pe parcursul colaborării, Wolters Kluwer a dovedit că prioritar este clientul şi ne-a convins de profesionalismul şi de seriozitatea sa în toate situaţiile, prin serviciile excepţionale adaptate permanent solicitărilor noastre.

Irina MELECCIU
Director Marketing şi Comunicare, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen


Eficienţa programului legislativ Sintact este vădită, actualizarea este făcută zilnic, cu atât mai mult cu cât în această perioadă politică sunt aduse în permanență modificări și completări unui număr mare de acte normative. La Facultatea de Administraţie şi Afaceri utilizăm Sintact din 2007. Numărul de utilizatori este mare şi cuprinde toţi studenţii care au cursuri în laboratoarele de informatică ale facultăţii, personalul administrativ şi cadrele didactice de specialitate.

Carmen GHEORGHIȚA
Administrator-şef, Universitatea din București, Facult. de Administraţie şi Afaceri


Folosim produsul Sintact de aproximativ 6 ani și apreciem că serviciile oferite sunt de calitate. Suntem mulţumiţi de promptitudinea şi profesionalismul departamentului de relaţii cu clienţii, pentru că toate solicitările noastre şi-au găsit o rezolvare promptă şi eficientă. Suntem convinși că Wolters Kluwer ne va oferi în continuare produse de calitate şi servicii pe măsura aşteptărilor noastre.

Alina FLOREA
Director Direcţia Juridică, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit


Suntem utilizatori Sintact din 2004, când am achiziţionat peste 60 de licenţe pentru unităţile noastre teritoriale. S-au adus anual modificări sesizabile asupra modului de funcţionare al aplicaţiei, precum şi asupra modului de prezentare a actelor normative, a modelelor şi acţiunilor folosite cu titlu de exemplu şi care sunt de un real folos în practica juridică. Odată cu implementarea Sintact – Act Sintetic suntem în măsură a ne declara foarte satisfăcuţi de acest produs oferit de Wolters Kluwer, care a devenit de neînlocuit în instituţia noastră. Recomandăm Sintact având certitudinea că, după implementare, nu veţi mai renunţa la el.

Dănuţ SLAVU
Direcţia Juridică, Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP


În cadrul Federației ONPHR utilizăm Sintact de mai mulţi ani în mod curent şi îl apreciem în mod deosebit. Considerăm acest produs excelent, pentru că ne ajută să fim în orice moment cu legislația la zi. Este foarte uşor de accesat, chiar şi de către neprofesioniști, având o structură foarte clară. Sintact este foarte bine organizat, cu un sistem informațional care asigură o vizualizare rapidă, fără pierdere de timp, a informaţiilor actualizate în permanenţă.

Francisc SIMON
Președinte Fed. ONPHR